Binary Tree | Do While Loop- C Questions(Previous Year)-6

Technical Placement Questions(Previous Year)-6

 

Binary Tree | Do While Loop- C Questions

 

C Questions

 

  1. Which of the following data structure is linear type?
    1. Strings
    2. Queue
    3. Lists
    4. All of the above          Answer : D
  2. To represent hierarchical relationship between elements, which data structure is suitable?
    1. Priority
    2. Tree
    3. Dqueue
    4. All of the above           Answer : B
  3. The statement print f (“%d”, 10 ? 0 ? 5 : 1 : 12); will print?
    1. 10
    2. 0
    3. 12
    4. 1              Answer : D
  4. Queue is a _____________ list.
    1. LIFO
    2. LILO
    3. FILO
    4. FIFO           Answer : D
  5. Recursive functions are executed in a?
    1. First In First Out Order
    2. Load Balancing
    3. Parallel Fashion
    4. Last In First Out Order             Answer : D
  6. Which one of the following is not a linear data structure?
    1. Array
    2. Binary Tree
    3. Queue
    4. Stack             Answer : B
  7. A binary tree with 27 nodes has _______ null branches.
    1. 54
    2. 27
    3. 26
    4. None of the above                 Answer : D
  8. Which one of the following sentences is true ?
    1. The body of a while loop is executed at least once.
    2. The body of a do … while loop is executed at least once.
    3. The body of a do … while loop is executed zero or more times.
    4. A for loop can never be used in place of a while loop.                  Answer : B

Previous Page

Next Page

 

 

Related posts

1 thought on “Binary Tree | Do While Loop- C Questions(Previous Year)-6”

  1. Pingback: AVL Tree | Binary Tree- C Questions(Previous Year)-5 - Answers4u

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: