Constant Pointer | Dequeue- C Questions(Previous Year)-4

Technical Placement Questions(Previous Year)-4

 

Constant Pointer | Dequeue- C Questions

C Questions

 

  1. What will be the output of 5.0 / 2?
    1. 2
    2. 3
    3. 0
    4. 2.5                                           Answer : D
  2. What is %f, %d, %s and %c?
    1. Number Specifier
    2. Format Specifier
    3. Access Specifier
    4. None of the above                  Answer : B
  3. Which of the following is correct set of keywords?
    1. unsigned, external, typedef, signed
    2. unsigned, volatile, typedef, every
    3. unsigned, volatile, typedef, sizeof
    4. None of the above                  Answer : C
  4. The keywords are also called
    1. Safe words
    2. Static words
    3. Reserved words
    4. Reused words                          Answer : C
  5. Every C Program must have one function called?
    1. switch()
    2. main()
    3. struct()
    4. for()                                        Answer : B
  6. Which is the correct syntax to declare constant pointer?
    1. int *const constPtr;
    2. *int constant constPtr;
    3. const int *constPtr;
    4. A and C both                          Answer : D
  7. In which linked list last node address is null?
    1. Doubly linked list
    2. Circular list
    3. Singly linked list
    4. None of the above                     Answer : C
  8. What is Dequeue?
    1. Elements can be added from front
    2. Elements can be added to or removed from either the front or rear
    3. Elements can be added from rear
    4. None of the above                      Answer : B

Previous Page

Next Page

 

2 thoughts on “Constant Pointer | Dequeue- C Questions(Previous Year)-4”

  1. Pingback: Array Index | Binary Search- C Questions(Previous Year)-3 - Answers4u

  2. Pingback: AVL Tree | Binary Tree- C Questions(Previous Year)-5 - Answers4u

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: